Csillagkapu - Stargate

2009.12.06. 19:08

A nosztalgia filmakciózásunk ma is folytatódott. Kedvenc helyi tékánkban megtaláltam a Csillagkapu egész estés filmalapját. Még 1994-ből. Kurt Russel és James Spader a két fő arc. 

A sztori jó, fordulatos, izgalmas, de persze kiszámítható, végül is egy sci-fi köntösbe bújtatott kellmes vasárnap esti kalandfilm.

Van benne kicsinyke extra mondanivaló is és még erkölcsi kérdéseket is feszeget a sztori itt-ott, így az erre vadászóknak is alkalmas könnyed  bemelegítésre mondjuk egy David Lynch sokórás eposz előtt

Aki kicsit is konyít a Csillagkapuhoz (azaz látott már legalább egy részt a marha sokrészes sorozatból) az pontosan azt kapja amire várt.

Teszem hozzá, kicsit grandiózusabb jelenetekkel megspékelve, jóval több szereplővel, abszolult elképzelhető, mint a sorozat 0-dik része. Ugyanis a sztori szerint itt találják ki, hogy mire is jó a ketyere...

Engem lekötött, szórakoztatott.

Nagyjából ennyi elég is a filmről:-D Megérte kikölcsönözni...

Tetszés faktor: 10/8

Sokszornézős: mert sci-fi is és kaland is, meg Csillagkapu is és a sorozatot is szeretem...

Akik csípik a sorozatot, azoknak meg amúgy is kötelező....

A bejegyzés trackback címe:

https://tekafanatikus.blog.hu/api/trackback/id/tr271578571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása