Hát, izé. Nem vagyok film kritikus, nem is nagyon értek a filmekhez mélységében, csak a jó filmeket szeretem. Na ez nem volt az szerintem. Nagyon nem. Jó, volt benne agresszíó, volt benne meztelen női test, de ezek az összetevők, csak a főgonoszt szórakoztatták, minket nem.

Mérhetetlenül unalmas történet nélküli film volt. Elmesélem a sztorit Adott egy agresszív fazon meg a kicsit gyengéb szellemű haverja akik meghívatják magukat egy házibuli szerűségbe. Na az agresszív bekattan, szétveri a buli két másik férfi tagját, arcoskodik a nőkkel, emlékeim szerint egyet meg is erőszakol, aztán meg a kevésbé szétvert házigazdA tökön lövi és meghal. Közben a sutább haverja jó utra tér cserébe az agresszív meg véletlenül megöli.

Ennyi.

A karakterek is állati bénák, málén állnak és nézik az arcoskodást és nem csinálnak semmit, roppant hiteles...Na a lényeg, meglehetősen szar film. Szerencsére a kb másfél órán kívül csak 200magyar forintot buktunk rajta...

Egyre inkább úgy gondolom, hogy a 80as évek olasz filmgyártásának gyöngyszemei kevéssé érintenek meg....

Tetszés index: 10/1 Végül is végignéztem...

Egyszernézős hogy legyen róla az embernek véleménye

Érdekes, hogy a youtube-on a kommentek szerint klassz darab a Grindhouse szcénából. Na ha tudnám, hogy mi is az a szcéna egészen pontosan lehet máshogy néznék erre a filmre

A bejegyzés trackback címe:

https://tekafanatikus.blog.hu/api/trackback/id/tr171581073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása