A hirnökök - The messengers

2010.09.03. 08:58

A másik tegnapi darab. Egy horror, a thrillerhez közeli fajtából, azaz az idegekre hat, nem vérben tocsogós. Emberek, este néztük,sötétben és a helyzet az, hogy igen csak fostam. Egy nagyon-nagyon izgalmas és hatásos horror. Van benne történet, koncepció és erre tökéletesen jól felfekszik a parafaktor, az izgalom és az adrenalin.

A sztori sablonosan kezdődik, a nagyvárosi család leköltözik egy világvégi gyakorlatilag rom farmra és úgytesz, mintha marhára boldog lenne, hogy új életet kezdhet. Igy van ezzel a család két gyereke a gyakorlatilag még totyogós kicsi és a kicsit nagyobb nagy is.:-D Csakhogy a farmnak múltja van és a múlt még mindig jelen van a házban. Azonban ezt csak a gyerekek látják, a felnőttek nem hajlandóak észre venni. Legalább is egy darabig.

Olyan horror film amiben minden benne van, ami kell, ott ahol kell és úgy ahogy kell. Tisztes munka, klassz film és az erre fogékonyakat fosatja is rendesen. Rám nagyon nagy hatással volt. Abszolult ajánlom, azoknak akik szeretnek borzongani, szeretnek egy kicsit félni és szeretik, ha egy horror film nem a trancsírozásról szól.

És nem mellesleg ebben a filmben is benne van Sam Raimi keze...

10/10

Ugyan a sztori miatt egyszer nézős, de a parafaktorba több is belefér

A bejegyzés trackback címe:

https://tekafanatikus.blog.hu/api/trackback/id/tr262268353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása