Megnéztük, végig talán nem izgultuk, de mindkettőnket lekötött. Egy klasszikus témát dolgoz fel, a mi lenne ha típusú kérdéskörben. Miszerint mi lenne ha egy földönkívüli létforma ugymond megfertőzné a típikus amerikai kisvárosi ember formákat.

 A sztori nagyjából ennyi. Nincs benne túl sok csavar és egy kis logikával ki is található a vége. De ez nem baj, mert a film nem is akar többnek látszani, mint ami. Talán nem vasárnap esti főműsoridős, de egy szombat délutáni filmnek elmegy, egy halvány piros karikával a jobb alsó sarokban. Merthogy egy kicsit folyik benne a vér meg vam itt-ott trutymó. is. :-D

10/5

Többször nézősnek gondolom, mert ha csak zörög a háttében is élvezhető :-D Túl sokat nem kell tőle várni, de azt maximálisan adja is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tekafanatikus.blog.hu/api/trackback/id/tr212306837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása