The Shortcut - Az ösvény

2010.09.25. 15:10

Mai termés. Azt kell mondanom, hiába Adam Sandler keze nyoma és Will Sandler forgatókönyve( Adam öccse, vagy bátyja vagy apja vagy fia?) a film gyenge. A párom szokta a film egyharmadánál lelöni a lényeget, most nekem sikerült. Ő szimplán elaludt rajta.

Lényeg az, hogy ez bizony jelent valamit. Azt, hogy ez a film harmat gyenge, bárgyú sztorival és kiszámítható végkifejlettel. Azaz mégse volt teljesen egyértelmű a vége. Az utolsó néhány perc csavar rajta egy nagyot, amivel legalább is nálam sikerült elérni egy sovány bazdmegelést, miszerint, az utolsó csavarnak mi értelme is volt? Lévén semmi nem utalt a sztoriban a végére, az utolsó néhány képkockának semmi előjele, semmi értelme.

A filmnek sem sok. Van benne erdő, meg rejtély, meg legenda és persze amerikai fiatalok. Akik, ahogy kell belegyalagolnak az erdőbe, meg a rejtélybe meg a legendába. Előre jól kiszámítható módon.

10/1

A gyengébb idegzetűek talán feszülnek rajta itt-ott. Nekem nem sikerült. Egyszer nézős abszolult.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tekafanatikus.blog.hu/api/trackback/id/tr702322444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása