Észvesztő - Girl,interrupted

2010.05.16. 09:58

Pénteki eresztés volt. Hááát, izé. Ha valaki látta a Száll a kakukk fészkére című Jack Nicholson korai 70es(esetleg késői 60as) darabját felismer némi hasonlóságot. Biztos, hogy meglehetősen onnan szedte az ihletet. Hiába van benne a 90es évek közepének igen sokat foglalkoztatott színésznője Wynona Rider és a 11 évvel ezelőtti Angelina Jolie na meg Whoopie Goldberg is, nekem kevéske volt. Délutáni tötymörgéshez háttérzajnak jó, de mivel szerintem semmi eredeti nincs a történetben önálló élvezeti cikknek kevés. Oké, csajos, oké klasszak a karakterek, de nem eredetiek.

Ha valaki esetleg nem látta a fentebb említett Jack Nicholson darabot az egy jól összerakott drámát kap. Ahogy kell emberi sorsok, amik lejtőre kerülnek, hogy a film végére újra életkepéssé váljanak. Mindez a 60as évek milliőjében...

Senki ne várjon adrenalin tódulást vagy meghökkentő csavarokat. Nincsen sem ez sem az. Valahogy nincs benne kraft:-D

Jól összerakott korrekt iparosmunka, amelyből masszívan szaglik az előd hatása...

10/5

Kölcsönzésre javaslom, annak aki szereti a drámát, mint film típust.

A bejegyzés trackback címe:

https://tekafanatikus.blog.hu/api/trackback/id/tr592006635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása