Na itt a következő

Ha már film végi csattanó, akkor ez itt egy nagyszerű példa. Klasszikus amerikai tinis film szaga van.

Biztosan tudja mindenki, hogy az milyen.:-D Kőgazdagnak tűnő család tóparti háza,jóképű sráccal csínos főszereplő lánnyal. Persze az apuka is jóképű és még a sokadszereplő helyi főrendőr is charmos a már viszonylagos hajlott kora ellenére is.

Nem is ez a lényeg. A film visz magával. Egy olyan végkifejlet felé, amit már szerintem mindenki látott. Nem lövöm le a pojént, de miközben néztük a film kb 85%-ig nagyokat sóhajtoztunk, miszerint: ennyi? Ezt a történetet már nagyon sok filmben feldolgozták, sokszor láttuk. meg hogy kevés, meg nanemár...

Aztán az utolsó negyedben lehull a képzeletbeli lepel a film valódi történetéről. Na döbbentünk. Ott-akkor. Ugyanis addig végigvisz minket egy szálon, ami abszolult hihető, ahogy fentebb is írtam, meglehetősen klisés, és sokat látott. De mégsem. A fordulat tükrében is logikus a film története de egészen más szájízt ad az, hogy a végén kiderül mi is van valójában. Valahogy olyan mintha fordítva lenne a film...a hátulján derül ki minden és az elején lenne levezetve. Szerintem nagyon klassz.

A sztorit nem lövöm le. Annyit róla, hogy van ugye a főszereplő, aki anyja halála után kikerül az elmegyógyintézetből,mondván túltette magát a sokkon. Otthon elsőre minden idil. A nővérével, apjával, alkotnak újra egy családot. Azonban az anyja mellé kirendelt ápolonő azóta apja új párjává avanzsált. Ez persze azonnal gyanús és a főszereplő minden követ megmozgat, hogy bebizonyitsa teóriáját...már majdnem sikerül is neki...

Tetszésfaktor:  10/8

Egyszernézős: csak azért mert utána már tudni fogod mi a poén...

Lélelbúvároknak kifejezetten ajánlom....

A bejegyzés trackback címe:

https://tekafanatikus.blog.hu/api/trackback/id/tr421572956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása