Másnaposok - Hangovers

2009.12.31. 06:00

Na van az a film amit csak azért néz meg egyszer az ember, mert annak ellenére, hogy a sztori ötlet jó, majdnem az összes karakter jó, lehet azonosulni jó sokat - azaz bele tudod élni magad, hogy mi lenne ha ott lennél:-) -a filmben ennyi van. Ha így hajnaltájt elővenném a rossz májam azt is mondhatnám, hogy vérszegény.

A történet röviden. Négy pasas elmegy egy legénybúcsúra Las Vegasba. Elkezdik a bulit egy szolid koccintással, itt még minden rendben, snitt. Majd totál szétcsúszva ébrednek egy szétvert lakosztályban és nem emlékeznek semmire. Egy a lényeg, a búcsúztatott haverjukat elvesztik. Elkezdik keresni és így göngyölítik vissza, hogy mi is történt.

Na mármost azt gondolom, így utólag, hogy nagyjából ennyire volt kész a forgatókönyv akkor is amikor elkezdték a filmet forgatni, a többit ott találták ki a helyszínen, a rendelkezésre álló kézpénz tükrében. Ez a pénz a végére pedig nagyon elfogyott.

Nemcsak ezzel van a baj. Fentebb írtam, hogy vérszegény. Van pár jó ötlet, klassz csavar, de egyik sincs jól kidolgozva és még nagyon le is van finomítva. Sokkal durvábban is meg lehetett volna csinálva. Miközben néztük, az jutott eszembe, hogy biztos ez lehet a korhatár nélküli változat. Meg az, hogy ugyan ez egy un.pasi film, mégsincs benne egy olyan pojén sem, amit adott esetben pasasok elsütnének egymás között -(javasolnám a Rém rendes családot, még akkor is ha a sorozat alap koncepciója nem az hogy pasasok szívatják egymást)

Mert így ez egy kidolgozatlan munka parázó "mileszhatúldurvalesz" forgatókönyvíróval...kár érte. Ennél még honfitársaim is jobbat csinálnak....

tetszés faktor 10/3

egyszernézős -kell a véleményhez...

Amúgy ha jó vígjáték, akkor a 40éves szűz jut az eszembe a témában...az is pasasos film, de legalább olyan, mint a valóság...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tekafanatikus.blog.hu/api/trackback/id/tr991634304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása