Megnézve ezt a filmet egy számítógépes játék training bevezető pályája jutott az eszembe. Kapunk egy kóstólót, hogy mi várható később. Ezt a film mondani valójára lefordítva kaptunk egy kis kóstólót, hogy milyen is egy thriller. Tehát volt benne egy kicsi thriller is. Volt benne egy kicsi rejtély, egy kicsi misztika, meg egy kicsi üldözés is a végén De ha ezt a sok kicsit összerakjuk, nem kapjuk meg a filmet, maximum 15 percet belőle. Jó kérdés, hogy mi van a többi kb másfél órában: Kérem szépen, semmi. 

Igy talán érthető, amit fentebb írtam. A film vérszegény, itt-ott buta fordulatokkal. tetszeni tetszett, csak kevés volt.

A két főszereplő színészi játéka jó. Elhiszem Michelle Pfeiferről, hogy ki van. Harrison Fordról is elhiszem, amit mutat, egy bizonyos ideig. Aztán már nem, de ezt itt fel is függesztem, mert nem akarom lelőni a lényeget.

A rendezés is profi, és hiteles a helyszín. A forgótókönyv a hibás...jóval több fért volna bele...csak nem merték? nem akarták? Vagy sokalták a 14-es piros karikát? Nem tudom, mindenesetre kár érte.

10/4

Egyszer nézős. Mint a thrillereknél általában itt is igaz, hogyha tudod mi a pojén már sokat veszít az értékéből. Itt még az sincs, hogy a végkifejlethez vezető út miatt nézed meg mégegyzser. mert az meg gyengécske egy kicsit...

A bejegyzés trackback címe:

https://tekafanatikus.blog.hu/api/trackback/id/tr422355824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása